Houman + Hurricane = No Limits

Det är helt sjukt vad bra grejjer de gör tillsammans. Inga gränser någonstans.


Bara checka vad de gjort igår:

-indisk/afrikansk medveten rap.
-spansk west coast gangsta fiffelrap!
-kinesisk reggea.

Förstår ni?
Siiiick!

Jag förstog inte hur respekterad Houman var som rappare förräns han berättade om vad han gjort tidigare och hur folk ser honom som. Seriositeten han har när det gäller musiken är väldigt stor också, jag antar att pga att han varit i gamet så länge så vet han vad han gör, inga tveksamheter eller slarv. Proffesionell helt enkelt.

Vi slappade rätt mycket i början, eftersom de va klara med det mesta. Men sen satte vi oss ner o snacka om hur Hurricane och Houman kom i kontakt. Han hade sett Videon Whoa hade gjort på Hurricane, och ärligt talat är jag inte förvånad över att Houman tog kontakt med Hurricane.
houman

Houman har gjort beats förut men bara använt samplings, sättet Hurricane byggde upp dem var helt annorlunda och orginellt vilket Houman gillar. Houman är hjärnan och Hurricane händerna. Piff och Puff. Hurricane har feta ljud och kan producera allt från Hiphop till hårdrock.

En annan anledning till att Houman gillar Hurricanes studio så mycket är micken. neuman mick, den BÄSTA. "Tysk skit e inte o leka med" slänger Hurricane in. De har blivit polare, och de driver varandra till att skapa det bästa. Han ger Hurricane stor inspiration och tillsammans får de fram ljud Hurricane inte visste fanns. Att han har tålamod med producerandet gör honom väldigt proffesionell. Inget slarv och inget slag. Hurricane kan sitt yrke och det finns ingen som gör det som han.
Samma sak med Houman, han har varit med så länge att han vet vad han gör.
houman
Flera låtar från mixtapet är gjorda hos Hurricane.
Satt o studerade varenda låt igårkväll och visst fanns det någon låt som var långtråkig. Men den här snubben kan skriva, varenda låt har en mening.

Tänkte ladda upp fler bilder senare, slänger upp videor så fort jag fixat en grej.
erdthyju

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, aldrig hört talas om neuman faktiskt.. inte om hurricane heller;p

2010-05-04 @ 12:57:21
Postat av: Du Vet Inte

houman e en speciell person som jag har väldigt svårt för och många andra också...

2010-05-04 @ 15:10:05
URL: http://duvetinte.se
Postat av: T.

Från Hässelby till Värnamo. Från Värnamo till Mali. Finns inga gränser för hur och var musik skapas. Där musik finns, finns Houman. Och nu även Hurricane. Fint samarbete, ska bli spännande att höra det nya som ska släppas av poeten Houman. Kul att du uppmärksammade detta Ena!



@ Du vet inte. Är du seriös eller? Haha. Vilken liten människa du måste vara om du har svårt för människor som är speciella.. Du är under hans värdighet. Att du nämner att andra också tycker det säger mer om dig som person (barn) om inget annat.



2010-05-04 @ 23:34:06
Postat av: Ena

Jag vill säga till alla med personliga åsikter att vi på 331wernamo är Neutrala. Vi finns till för musiken och allt/alla som har med musik att göra. =) För i slutändan är det de handlar om. MUSIKEN.

2010-05-05 @ 10:50:06
URL: http://wernamoo.blogg.se/
Postat av: Du Vet Inte

ohaaaaa orkaaa hahah

2010-05-05 @ 21:49:42
URL: http://duvetinte.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0